torstai 6. heinäkuuta 2017

Tyyli-Torstai ~ Väripilkku

~Sun sohval on lämmin,
kun ulkona ukkostaa,
vaik viikonloppuna kämmin,
se sua va huvittaa,
sanot pääasia,
et oli kivaa~
-SANNI - Trampoliini-

Mooi!
Sunnuntaina ei tipahtanut tänne blogin puolelle mitään. 1. Syynä Roosa ja Iiku oli täällä meillä yötä su-ma. Joten käytin mielummin ajan heidän kanssa itkemiseen, nauramiseen ja fobioiden etsimiseen. 2. Syy on se, että en ollut järkevänä esim. tehnyt sitä postausta viikon aikana valmiiksi säilöön. 
No tuskin kukaan yöuniaan menetti, vaikka tänne mitään ei tullutkaan. Tulevana sunnuntaina sitten taas normaalisti postaus. 
Taisin pari postausta taaksepäin vähän lupailla, että alkaisin postaamaan kahdesti viikossa. No tässä on nyt heinäkuun virallisen ekan viikon eka postaus. Näköjään päiväksi nyt sitten luonnistui torstai. Joten tästä lähtien postauksia tipahtelee ainakin tämän heinäkuun ajan torstaisin ja sunnuntaisin.
Olen myös ajatellut, että nämä torstain postaukset olisivat enemmän pukeutumiseen, asuihin ja mun tyyliin painottuvia. Haluaisin niin paljon nimetä tämän torstai homman, joten mä nimeän! 
Tervetuloa Tyyli-Torstain pariin.
Tänään aiheena olisi vanha kunnon asupostaus. Itse tykkään lukea/katsoa muiden blogeista asupostauksia ja itsekkin tykkään niiden tekemisestä eli suomeksi sanottuna tykkään pukea vaatteet päälle ja laittaa Roosan tai Heinin kuvaamaan. Viimeksi tällainen on tullut viime kesänä? Joten olisiko taas aika tällainenkin tehdä. 

Aloitetaas...



- Luomiväripuikko - Kleancolor - sävy: Rose Gold - ? -
- Luomiväri - NYX - sävy: LOL - Sokos -
- Luomiväri - NYX - sävy: Golden Peach - Sokos -
- Eyeliner - NYX - sävy: Vivid Fire - Sokos -
- Ripset - Kiss - Jazzy -



 - Choker - BikBok -
- Sormus - H&M? -
- Off shoulder-paita - BikBok -
- Farkut - BikBok -
- Kengät - Vans -


 - Yhtenä mun "kesän tavote"-listassa olevista kohdista on tullut täytettyä. Nimittäin "Opettele käyttämään värejä pukeutumisessasi". Tämä kohta on pääasiallisesti täytetty, mutta haluan vielä vielä paremmin oppia käyttämään esim. värikkäitä paitoja. Tämänkin paidan kanssa meinasi käydä niin, että otin sovituskoppiin mustan, valkoisen ja tämän oranssin. No siinä sovitellessani totesin, että siitä valkoisesta näkyi ehkä turhankin paljon läpi. Joten vaihtoehdoiksi jäi musta tai oranssi. Olin jo ottamassa mustan, kunnes aloin miettimään, että hetkonen: "Eikö tämän kesän tavoitteena ollut juuri värien käyttäminen?" Jälkikäteen ajateltuna ihan hyvä, että otin paidan väriksi oranssin enkä mustaa!
Nimittäin nyt oon aivan ihastunut oranssiin väriin. 



Tällaista tällä kertaa. Toivon, että tämä mun uusi idea saa hyvän vastaanoton? Toivottavasti tykkäsitte. 

~Moikka ja  ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti