maanantai 5. helmikuuta 2018

~Wanhojen meikki 2/3~

~Väärään suuntaan, 
Väärään aikaa,
Elämä repii,
En tutusta risteyksestä,
Enää käänny kotiin~
-Jenni Vartiainen - Väärään suuntaan-

Mooi!
Täällä kirjoittelee taas erittäin pahoilla oleva tytteli. Prelit ovat vieneet musta kaikki mehut ja se näkyy samalla suoranaisesti tännekin. Äikkä oli ainoa positiivinen yllätys preleistä tähän mennessä, mutta se oli oletettavissakin, koska asenteeni oli matikan ja ruotsin prelejä kohtaan erittäin huono! Mutta nyt tietää ainakin, että mihin kannattaa ehkä vähän enemmän panostaa ja äikästä ensimmäinen osa on jo viikon päästä takanapäin. 
Sunnuntain (maanantai yön) postauksen aiheena olisi tällä kertaa viime sunnuntaiseen tapaan Wanhojen meikki-sarjan toinen osa. Tällä kertaa ei olla niin värikkäitä kuin viimeksi...
Aiemmat osat: 

Aloitetaas...

 - Elikkäs aloitan koko meikin teon pesemällä vedellä kasvot, käymällä kasvot vielä läpi Avène:n kasvovedellä ja sitten vielä Vichy:n kasvorasvalla rasvaan koko kasvot, koska talvisin mun iho on extra kuiva! Joten tämä vaihe on ihan pakollinen. Tämän rasvauksen takia joudun hetkisen odottelemaan ennen meikkipohjan aloitusta. Kumpaakin näistä tuotteista saa apteekista.

 - Primer - Maybelline - Baby Skin - Sokos - 
- Meikkivoide - Lumene - Blur - Sävy: 0 Valon hehkua - Sokos -
- Puuteri - MAC - Studio Fix - Sävy: NW20 - Stockmann -

- Ensiksi kasvot pohjustin ihan sormin Maybelline:n Baby Skin primerilla. Jonka jälkeen tuttuun tapaan laitoin Lumenen Blur meikkivoiteen. Olen todennut tämän meikkivoiteen kanssa tämän piste-tekniikan parhaaksi mahdolliseksi. Tämä saattaa siis olla vain mun iholle se ovallisin tapa levittää juuri tämä meikkivoide. Meikkipohjan kiinnitys tapahtui tuttuun tapaan MAC:n Studio Fix puuterilla. 

  - Kulmakynä - Loreal - Sävy: 301 Blonde - Sokos -
- Kulmakynä - Lumene - Sävy: 3 Vaaleanruskea - Sokos -
Luomiväri - a2o - Sävy: M1 - *Lahja* -
- Kulmageeli - Lumene - Sävy: 3 Vaaleanruskea - Sokos -

-Pohjan jälkeen olen tottunut tekemään heti kulmakarvat. Teen kulmat samallalailla kuin viime postauksessakin, eli ensiksi muotoilen ja vähän piirrän kulmat sopivaan muotoon Loreal:n kulmakynällä, jonka jälkeen käytän vielä Lumenen kulmakynää tuomaan vähän väriä ja  täyttämään tyhjiä kohtia. Kaiken tämän jälkeen vaaleanruskeista kulmistani teen pikkusen paremman sävyiset a2o:n luomivärillä. Lopuksi käyn kulmakarvani vielä läpi Lumenen kulmageelillä, jotta luomiväri ei lähde varisemaan päivän mittaan pois kulmista. 

- Luomivärin pohjustusvoide - Essence - I ♥︎ Stage - Tokmanni -
Luomiväri - a2o - Sävy: M3 - *Lahja* - (Vaaleanruskea punertavan luomivärin alapuolella)
- Peitevoide - Loreal - Sävy: 1 Ivory - Sokos -
 - Luomiväri - a2o - Sävy: L3 - *Lahja* - (Glitter ruskea keskellä ylärivissä)

- Siirrytään sitten kulmakarvoista silmämeikkiin. Silmämeikit ovat mulle se juttu, sen takia painoitan niihin täällä blogissakin. Vaikka en mitään kummoista teekkään. Aloitan pohjustamalla luomet Essencen luomivärinpohjustusvoiteella. Sen jälkeen töpöttelen koko liikkuvalle luomelle ja yläluomelle Make Up Storen 703 siveltimellä a2o:n M3 sävyistä vaaleanruskeaa luomiväriä. Tämän jälkeen laitan koko liikkuvalle luomelle peitevoidetta, jonka päälle sitten painelen a2o:n L3 sävyistä glitter ruskeaa. Tässä ideana oli tehdä niin sanottu Cut Crease, jotta glitter pläjäys erottuisi paremmin silmämeikistä. Kuitenkaan tarkoitus ei ollut tehdä mitään mega ihmeellistä ja hyvin erottuvaa Cut Creasiä. 


- Ripsiväri - Maybelline - The Rocket volum' express - Waterproof - Sokos -
- Ripsiväri - Maybelline - Lash sensational -Waterproof - Sokos -

- Taivutus oli mulla tässä meikissä erittäin suuressa osassa, koska en laittanut tällä kertaa tekoripsiä, vaikka nekin olisi voinut tähän helposti lisätä. Alaripsiin laitoin tuttuun tapaani Maybelline:n The Rocket volum' express ripsiväriä ja sitten yläripsiin Maybelline:n Lash sensational ripsiväriä. 

 - Highlighter - Technic - Sokos -

- Highlighterin osalta rupesin oikein villiksi, koska ensiksi ajattelin että laitan vain pikkuisen tuota valkoista eli glitteriä pelkästään! Mutta laitoinkin oikein hösseliksi ja sekotin pronssin sävyistä ja vaaleaa sekaisin ja lopputulos oli omasta mielestäni oikein söpö! Vaikka kuvassa ei lopputulos niinkään näy... Voisin kuvitella käyttäväni tuota komboa esimerkiksi kesällä ihan arjessakin!

- Huultenrajauskynä - We Care Icon - Sävy: 1 Natural nude - Sokos -
 - Huulilakka - NYX - Lingerie - Sävy: 06 Push-Up - Sokos -
- Huulipuna - Gosh - Sävy: 162 Nude - Sokos -

 - Sitten siirrytäänkin jo huuliin. Mä en omista kun vain todella paljon punapigmenttiä sisältäviä huulipunia yms. Joten tähän meikkiin aivan sopivaa huulipunaa mulla ei ollut, mutta oli tämäkin ihan passeli. Eli ensiksi rajasin huulet We Care Icon:n huultenrajauskynällä, jonka jälkeen levitin koko huulille NYX:n Lingerie:tä. Mutta lopputulos näytti liian tylsältä mun makuun, niin mattasuutta poistin laittamalla Gosh:n huulipunaa huulten keskiosaan ja töpöttelin siihen päälle vielä luomissa käyttämääni a2o:n L3 sävyistä luomiväriä. 
 
- Tällainen meikki tästä sitten tuli! Tämä soveltuu erittäin monen värisen mekon kanssa ja tätä voi soveltaa mihin tahansa väriin. Esimerkiksi, jos minulla olisi ollut sininen mekko niin olisin soveltanut jotain tämän kaltaista meikkiä, mutta olisin ostanut paremman sävyisen huulipunan! 

Tällaista tällä kertaa, pahoittelut vielä kerran tästä myöhäisestä julkaisutahdista. Kyllä mä vielä itseäni niskasta kiinni otan tämän lukuloman aikana, vaikka katse pitää pääasiassa pitää kiinni kirjoissa! Toivottavasti tykkäsitte se olisi sitten torstaihin, jos vaikka tällee kolmen viikon jälkeen tulisikin postaus torstainakin.

~Moikka ja ens postaukseen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti